top of page
Forfatterens bildeJoachim Olsen

10 Tips for å lage egen musik video på budsjett med Iphone

10 Kule Måter Å Lage Din Egen Musikkvideo På Budsjett Med iPhone Eller Samsung Galaxy

Har du en iPhone eller Samsung Galaxy og en stram budsjettramme? Ingen problem! Med litt kreativitet og litt improvisasjon kan du lage en musikkvideo som får alle til å se opp – og det uten å tømme lommeboken. Her er ti tips for å gjøre det store med det lille:




  1. Bruk Naturen Sceneri

  • Ta turen ut i naturen og bruk de fantastiske landskapene som bakgrunn. Fra majestetiske fjell til solfylte strender, naturen er en gratis kulisse som gir videoen din en episk dimensjon. Bare husk å sjekke været – ingen vil se en regnfull musikkvideo med dårlig humør!

  1. DIY Lyssetting Med Lommelykt

  • Er det mørkt ute? Ingen problem! Bruk lommelykten på telefonen din som en kreativ lyssetting. Lag dramatiske skygger eller bruk flere lommelykter for å skape en lys- og skyggeeffekt som gir en mystisk atmosfære.

  1. Lag En Hjemme-Made Green Screen

  • Du trenger ikke et ekte green screen for å få det til å se ut som du filmer i en annen verden. Heng opp en grønn eller blå duk på veggen og bruk en gratis green screen-app til å legge til bakgrunner som ser ut som du er på en annen planet. Fantasi er nøkkelen!

  1. Bruk Speil som Kamera

  • For en morsom vri, ta kameraet ditt i speilbildet. Dette gir deg en interessant og kreativ vinkel. Tenk på det som en måte å vise folk din “doble” personlighet – eller bare ha det gøy med refleksjoner.

  1. Gjør Det Til En Familie-Eventyr

  • Sett sammen en liten "filmcrew" fra familien eller vennene dine. La de være med på filming og styling, og kanskje til og med ha små cameos i videoen. Det blir et moro prosjekt med alle involvert – og du får gratis hjelp!

  1. Tøffe Slow Motion Triks

  • Bruk telefonens slow-motion-funksjon til å få dramatiske effekter. Enten det er konfetti som flyr i luften eller du hopper i slow-motion, kan dette gi videoen din et ekstra kick – som en magisk slo-mo-sekvens.

  1. Kreativ Bruk av Kjøkkenutstyr

  • Hvem visste at kjøkkenutstyr kunne være så allsidig? Bruk en stor glasskrukke som et improvisert fisheye-linse eller en skje som reflektor for å få lys til å skinne på de rette stedene. Det er som å lage en film med hjemmelagde gadgets!

  1. Rediger Med Appene På Telefonen Din

  • Det finnes mange fantastiske redigeringsapper som kan gjøre videoen din til et mesterverk. Spill med filtre, klipp, overganger og effekter. Fra simple klipp til kunstneriske uttrykk – appene gir deg verktøy til å være kreativ.

  1. Kjør En Stop Motion-Style

  • Er du klar for en utfordring? Lag en stop motion-video ved å ta mange små bilder av deg som beveger deg eller interagerer med rekvisitter. Det tar tid, men resultatet kan bli utrolig morsomt og unikt!

  1. Utnytt De Enkle Grepene

  • Bruk det du har rundt deg for å lage visuelle effekter. Enkle ting som speil, regn, tåke (fra en sprayflaske), eller til og med gamle klær kan skape fantastiske scener. La fantasien løpe løpsk – du trenger ikke fancy props for å lage magi!

Så der har du det! Med din trofaste iPhone eller Samsung Galaxy og en god dose kreativitet, kan du lage en musikkvideo som er både morsom og imponerende, uten å bruke en formue. Bare husk å ha det gøy og ikke ta deg selv for alvorlig – det er de små tingene som gjør hele forskjellen! 📱🎥🎉

Comments


bottom of page